Een professionele partner met kennis van zaken
 
 
  • Stap 1 Draai de hoofdkraan dicht
  • Stap 2 Bel ons spoednummer: +31 (0)45 - 40 40 301
  • Stap 3 Probeer alles zo goed mogelijk te drogen
  • Stap 4 ATRO is onderweg, hulp is nabij
 
 
 

Partner voor particulier én bedrijf

ATRO Installatie Techniek is opgericht in 2004 en werkt met een team van 3 medewerkers waaronder 2 vakspecialisten. Vanuit Zuid-Limburg voeren we opdrachten uit voor particulieren, bedrijven en instellingen in de regio Zuid-Nederland.

Onze wortels liggen in installatietechniek. Mede doordat we erkend NEFIT-dealer zijn heeft verwarmingstechniek geen geheimen voor ons. Wij onderhouden en leveren service aan uiteenlopende types radiatoren, ketels en warmtepompen. Onze focus ligt daarnaast op lek- en leidingdetecties. Met een arsenaal high-tech apparatuur en bekwame vakmensen tackelen we elk type lekkage.

Van lekdetectie tot onderhoud en herstel, van het verhelpen van storingen tot het onderhouden van cv-installaties... bij ATRO Installatie Techniek ben je verzekerd van hoge kwaliteit en top service.

 

Onze aanpak

Kennis van zaken, structuur en orde, technisch vooruitstrevend, met concurrerende tarieven en altijd een persoonlijke aanpak.
Dát zijn de ingrediënten van onze werkwijze. Want we kunnen alleen plezier in ons vak hebben als we het goed doen.

Ons team heeft een schat aan ervaring en vakmanschap opgebouwd in de loop der jaren. Iets wat ook blijkt uit de certificeringen en erkenningen van ATRO Installatie Techniek.

 
 

Onze certificeringen

Wij beschikken over diverse
certificeringen en erkenningen.

Certificaat SEI       Certificaat VCA       Certificaat Nefit

Certificaat Uneto VNI       Certificaat Kenteq